Win media player

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 9 månader sedan.
Skapare
sbg-6f53634a89
Deltagare

Efter en ominstallation kan jag inte spela upp midifiler i win media player, antar det saknas någon uppdatering eller har fel inställning?  kör win 8.1


Bluejeans

Bluejeans

Har du testat att i skrivbordsläger högerklicka på en midi-fil, gå in under Öppna med, välja Välj standardprogram… och där välja Windows Media Player?


sbg-6f53634a89
Deltagare

    Japp har provat det..

    Får felmedd: Windows Media Player-fel C00D11BA

    Så känns som jag saknar något..

    Bluejeans

    Detta avser visserligen Windows 7, men eftersom det är samma felkod kanske det kan ge några ledtrådar: http://windows.microsoft.com/sv-se/windows7/c00d11ba

    Har du testat att avinstallera enbart Windows Media Player för att sedan installera det igen?

    Fungerade det att spela midi-filer före ominstallationen?


    sbg-6f53634a89
    Deltagare

      Får korrigera mitt tidigare inlägg, körde win 8.0 men efter att uppgraderat till 8.1 funkar media player korrekt även för midifiler.

      Fick däremot ett felmedd. efter uppgradering:

      Fel vid start av C:windowssystem32LogiLDA.dll  Står att Intel Rapid Start Technology inte är aktiverat.. Datorn verkar funka helt ok ändå.. men hur löser jag detta?

      Bluejeans

      Bra att det löste sig med ljudproblemet.
      Jag är däremot inte helt säker på att de andra två problemen har med varandra att göra. Vanligtvis brukar LogiLDA.dll ha beskrivningen Logitech Download Assistant och relaterar till installerad Logitech-programvara, till exempel om du har eller har haft en mus, tangentbord eller annan Logitech-utrustning installerad. Om du fortfarande använder Logitech-utrustning, testa att ladda hem och installera de senaste drivrutinerna med tillhörande programvara så kan det problemet mycket väl lösa sig själv.
      Intel Rapid Start Technology är däremot intimt förknippat med din datortillverkare, eller rättare sagt kretsarna som Intel har tillverkat i din dator. Troligtvis är det så att den tekniken inte är aktiveras i datorns BIOS, så om du vill aktivera den kan du behöva undersöka BIOS efter den inställningen.


      sbg-6f53634a89
      Deltagare

        Plockade bort LogiLDA.dll så det felet är ok, använder inte Logitech, hittade en liten instruktion nedan.. Däremot ”Intel Rapid Start Technology” har jag inte löst än, kan det påverka datorns funktion? Har inte märkt något än.. Kan en install. av win 10 lösa problemet? 

        1) Open your Registry Editor (regedit.exe)
        2) Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
        3) Locate the key Logitech Download Assistant , right-click and delete
        image

        Logitech gone, problem solved Smile

        Bluejeans

        Det finns gott om information om vad Intel Rapid Start Technology gör här: http://www.intel.se/content/www/se/sv/architecture-and-technology/responsiveness-technologies.html

        Jag skulle däremot inte kalla det för något avgörande för systemet, så om du inte känner för att jaga problemet hos din datortillverkare kan du ta det lugnt.

        Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.