wind 10 återinstallering

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 1 månad sedan.
Skapare
sven444343198
Åskådare

Jag har wind 10 gratis från wind 7. Ingen skiva, eller prodnummer. Om wind 10 havererar, hur kan jag återskapa det ?

Det är inget problem som du är förutseende, och det kanb man aldrig vara för tidigt. Skaffa ett usb-minne som du kan avvara för ändamålet och ladda hem vår artikel Spara en kopia av Windows 10 som du kan hitta här: http://pctidningen.se/windows-10/spara-en-kopia-av-windows-10. Där finns allt du behöver veta och hur du bär dig åt.


sven444343198
Åskådare

    Tack. Jag får felmeddelande ”bit.ly page not found”.

    Jag har inga problem att ladda hem artikeln. Har du möjlighet att testa med en annan webbläsare, eller (i Edge) högerklicka på knappen Hämta artikeln och välja Spra mål som…?


    sven444343198
    Åskådare

      Jag har heller inga problem med agt hämta artikeln men sedan går det inte att ladda ner wind10-materialet enligt länken i artikeln.

      Är det länkarna på sida 32? I så fall får jag föreslå att du kopierar länken från dokumentet och klistrar in någon annan än din standardwebbläsaren, för här fungerar bägge länkarna utmärkt.


      sven444343198
      Åskådare

        Aha. Om man vänsterklickar på ”hämta artikeln” funkar det inte, måste vara höger…

        Det går med vänster också men då är det mer beroende på vad webbläsaren är inställd på att göra med PDF-dokument, så det är lite mer osäkert mellan individuella webbläsare vad som händer. Med höger musknapp får man däremot lite mer kontroll.

        Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.