WinTV7

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 6 månader sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Har som många andra uppgraderat, i mitt fall från win7, till win10. Det mesta verkar väl fungera, men jag har proplem med mitt Hauppage winTV7 som fungerade i windows 7, men i 10:an får jag bara ljud men ingen bild. Finns det någon lösning eller är det kört?

Hauppage själva föreslår en rabatterad uppgradering till WinTV8 som ska fundera med Windows 10, däremot skla det tydligen räcka att du lokaliserar programfilen för WinTV7 (den brukar vanligtvis finnas i C:/Program Files/WinTV/WinTV7 och heta WinTV7.exe), högerklickar på den och väljer att köra den i kompatibilitetsläge (välj Windows 7) för att det ska fungera. Har dock inte testat det själv eftersom jag inte har programmet, men det skadar inte att försöka.


clabo48
Deltagare

    som direktval finns bara 1/ Kör som Admin 2/ Testa komp…   När jag testar så är det inställt på win7 men jag hör ljud men får ingen bild.

    Menar du WinTV v8 Extend för 9,95USD?

     

    När du högerklickar på WinTV7.exe väljer du Egenskaper och klickar på fliken Kompatibilitet. I rutan Kompatibilitetläge markera du alterantivet Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för: och i menyn under väljer du Windows 7. Klicka sedan på OK-knappen.

    Jag kan tyvärr inte peka på vad du ska välja på Hauppages webbplats då dina erbjudanden beror på vad du har för program. Det du ser kan med andra ord vara helt andra paket och priser än vad jag ser. Enligt Hauppage ska dock WinTV v8 fungera med Windows 10, om du väljer att uppgradera eller köpa programmet helt nytt spelar ingen roll då du får samma program.


    clabo48
    Deltagare

      Det blir att köpa till uppgraderingen för det andra fungerar inte. Lite grand får det väl svida med dessa fantastiska uppdateringar. Hoppas bara att windows 10 är bättre än 7:an som jag är väldigt nöjd över.

      Det hoppas jag också. Rent tekniskt är det ett mycket bra operativsystem, men det är ju ingen garanti för att man ska tycka om det.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.