Antivirusprogram

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
janned57
Åskådare

Hej,

har under många år köpt antivirusprogram, nu senast Kaspersky Internet Security. Är Ert säkerhetspaket lika säkert?

Hälsningar Janne

Det är en högst relevant fråga som jag önskar att det fanns en enkelt och rakt svar på.

Om man inte gräver ner sig i detaljer utan tittar övergripande så får du ett väldigt bra skydd med vårt säkerhetspaket vilket är det viktigaste, och dessutom till ett oslagbart pris. Om man ska titta opartiskt på frågeställningen blir det lite klurigare eftersom det är näst intill omöjligt att avgöra vad som är otvetydigt bäst. Kaspersky har fördelen att där finns många funktioner inbakade i ett enhetligt programpaket, medan säkerhetspaketet består av flera fristående program. Där handlar det om tycker och smak – vissa vill ha allt på en och samma plats, andra föredrar kontrollen av att ha flera program och kunna byta ett eller flera utan att det påverkar ett helt paket.

Sedan innehåller Kaspersky Internet Security en del kringfunktioner som Säkerhetpaketet inte har, till exempel VPN (vi har sånt också Fördelszonen men inte i själva säkerhetspaketet), beroende på Kaspersky-licens kan du skydda din Android-telefon eller -surfplatta (om du har det) och så vidare.

Därför kan jag inte med benfast säkerhet säga att ”det här är det bästa” eftersom finns så många aspekter, en sak som däremot är säkert är att bägge erbjuder ett bra skydd.

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.