BackgroundContainer

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 10 år, 1 månad sedan.
Skapare
assar46
Medlem

Det uppstod ett problem med starten av C:UserBertAppdataLocalConduitBackgroundContainerBackgroundContainer.dll Det går inte att hitta den angivna modulen

Allt funkar som det ska men är irreterande att behöva klicka bort varje gång.Går det att få bort på något sätt

Mvh assar46

 

 

Kontrollera om det finns några schemalagda aktiviteter som inte fungerar som de ska: Öppna Kontrollpanelen och klicka på System och säkerhet. Klicka på Administrationsverktyg och klicka på Schemaläggaren. Leta igenom aktivitetslistan och högerklicka på misstänkta aktiviteter som i kolumnen Plats innehåller ordet BackgroundContainer och ta bort dem. Starta sedan om datorn.

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör


assar46
Medlem

    Hej Markus. Ordet BackgroundContainer startup task Status=redo  Utlösare=Vid inloggning av Bert.. Finns i schemaläggaren. Du menar att det inte finns någon risk att ta bort eller inaktivera BackgroundContainer.

    Mvh Bert

     

    Risker finns det alltid. Här ger vi råd, men det är du själv som ansvarar för din dator.

    Conduit är en invaderande sökmotor och/eller ett verktygsfält. Har du tagit bort det är denna schemaläggning förmodligen en kvarlämnad rest.

    Vänligen
    Markus Dahlberg, redaktör

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.