Backup

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 6 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
willy.e
Deltagare

Behöver jag formatera min externa hårddisk och ta bort gamla backup-program för att använda Abelsoft Backup?

För att göra den typ av filbackup som beskrivs i artikeln behövs inte det, om den externa hårddisken kan läsas som en vanlig extern hårddisk.


user-331873
Åskådare

    Hej! Jag laddade ner Abelsoft Backup från fördelszonen och startade en backup av C-disken till en extern hårddisk. Efter ca 24 timmar hade 240 000 filer av totalt 390 000 filer överförts, men då blev det något fel och datorn startades om. När jag sedan försökte öppna de överförda filerna, 225 GB, på den externa hårddisken kom det upp en skylt som sade att ”abbackup has not been finished correctly. It will bi fixed now.” Och sedan försökte programmet tydligen fixa det, men ingenting hände och det gick ej att stoppa programmet på annat sätt än att starta om datorn.

    Är detta något som ni har erfarenhet av eller tips om hur man åtgärdar?

    Hälsningar/ Lennart Hjärn 38.178.838.72 [email protected]

    Testa att radera den ogenomförda backupen och börja om från början. Däremot låter det väldigt långsamt med 24 timmar för 225 gig, använder du en extern USB 2-hårddisk?

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet