Comodo backup

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 1 månad sedan.
Skapare
LuLasse
Medlem

Provade Comodo backup.Försökte köra ‘System backup’. Tyvärr fanns det inte tillräckligt utrymme på destinationen, så det blev abort. När jag nu byter destination där det finns utrymme, så lyckas jag inte bli av med den gamla aborterade sessionen. Jag försöker om och om starta om, trycka på ‘Abort’ ( kvitterar i fönstret med ‘aborted’ ) och sedan ‘Finish’. Vid omstart ligger den gamla sessionen kvar, och startar igen, men går inte att abortera. Vet inte hur jag kommer ur detta. Jag kör som system administrator.

Har du försök att gå in under Manage för att se om det går att ta bort gamla, och i det här fallet en inkomplett, session?


LuLasse
Medlem

    Hittar inget sätt att abortera sessionen. Manage hjälper mig inte. 

    Jag tycker inte att denna produkt är vare sig lätt att använda eller lätt att förstå.

    Försökte med filbackup som också slutade med nåt jag inte förstår. 

    Angående filbackupen har jag en teori om vad som kan vara galet, som du kanske kan reda ut.
    Det verkar på den bilden som att programmet mussluckas med att säkerhetskopiera en specifik .CBU-fil. Filer med suffixet CBU är filer som är skapade av Comodo Backup. Är det så att programmet försöker göra en backup och en partition eller en plats som även innehåller den fil där programmet försöker spara backupfilen? Till exempel att göra en säkerhetskopia av C-enheten och samtidigt spara säkerhetskopian på C-enheten?

    Comodo har en riktigt bra hjälp online, men tyvärr är den enbart på engelska.
    https://help.comodo.com/topic-9-1-455-4910-Comodo-BackUp—Introduction.html

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.