Drivrutiner

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 1 månad sedan.
Skapare
gunnaraldenbratt
Åskådare

Jag har en fråga som ni kanske kan besvara. Jag har sen många år programmet Drivefighter som ingår i de andra program som t ex SLOWPCfighter som jag betalar för. Drivefighter hittar ibland driverutiner som jag uppdaterare.

De har tydligen en konkurrent som heter Driver Reviver som dyker upp i andra IT-sidor och erbjuder scanning efter nya drivrutiner. Om man provscannar så hittar den två, som de uttrycker uråldriga, drivrutiner som endast kan uppdateras om man betalar för deras program. Min fråga är: Varför finner inte det program som jag redan har dessa ”uråldriga” rutiner? Det måste väl bero på ett fake för att man skall köpa deras Driver Reviver?

Mvh

Gunnar Aldenbratt

Mångårig pren  76.186.675.72, [email protected]

 

Den typen av program, det vill säga program som letar efter nya drivrutiner, har alla en stor begränsning – de kan bara hitta drivrutiner från företag och tillverkaren som programmet har sökfunktioner för. I det här fallet gissar jag att programmet Driver Reviver helt enkelt letar på delvis andra platser är DriveFighter, och att det är därför det hittar ett par extra.

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.