Keepit – inloggning/anslutning

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 2 månader sedan.
Skapare
g_knut
Medlem

Min dator med Win 10 uppdaterad från Win 7, 64-bitar. Min mobil och plattan – Samsung med Android. Hoppade på erbjudandet om lagring på Keepit. Anslöt såväl datorn som mobilen och plattan.När jag nu går in på Keepit ser jag både uppladdningarna från mobilen och plattan. Däremot ser jag inte min dator och om uppladdning från den har skett. Dessutom, när jag startar datorn kommer en inloggningsruta från Keepit upp. När jag där försöker logga in, fryser dialogrutan utan att ange någon orsak (alltså exempelvis ”fel lösenord”). Om jag öppnar startmenyn och klickar på Keepit, svarar programmet endast ”Keepit körs redan”. Om jag klickar på ikonen som finns i Aktivitetsfältet, öppnas programmet men jag ser bara mobilens och plattans uppladdningar. Vad göra?

Jag vet inte om det påverkar något, men har du testat att ladda hem den senaste versionen från deras webbplats, så att vi vet att det är den absolut senaste versionen av klientprogrammet?

http://www.keepit.com/download-keepit-home

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.