Norton hittar virus i Fördelszonen

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 8 månader sedan.
Skapare
kristiak
Medlem

Hej,

När jag försöker ladda ner ”Spy Detect Free” så blockeras nedladdningen av Norton som säger att det finns virus på detta site, se nedan.

Dangerous Website Blocked

You attempted to access:

http://cd-rom-archive.s3.amazonaws.com/content/files/SpyDetectFree64.exe

This is a known dangerous website. It is recommended that you do NOT visit this site. The detailed report explains the security risks on this site.

For your protection, this website has been blocked. Visit Symantec to learn more about phishing and internet security.

 

Hls

 

Krister K

Du vågar ladda ner det från Fördelszonen och använda det, det är helt riskfritt. Anledningen till problemet är att Norton ger falsklarm vilket är frustrerande både för er användare och för våra tekniker. Jag har tagit upp det med teknikerna tidigare och fick då följande svar:

”Det är inget fel eller farligt med programmen utan det är Norton som är drastiskt säkerhetsmedveten och varnar grundlöst. Att programmet väljer att säga att webbplatsen är farlig (eller rättare sagt servern där filerna ligger) är extra frustrerande. Ett alternativ är att stänga av antivirusprogrammet bara medan programmen laddas hem, och sedan starta det igen när hämtningen är gjord.”

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.