Panda för effektiv?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 9 månader sedan.
Skapare
fentorp570886
Åskådare

Jag installerad Panda Free Antivirus för ett par veckor sedan. Nu har jag fått problem med BankID. Datorn vill inte acceptera koppling mot banken. Kan det vara så att Panda är för duktigt och därför blockerar någon del av BankID säkerhetsprogram? Bör jag inaktivera Panda och göra en helt ny installation av BankID säkerhetsprogram?

Kombinationen Panda och BankID har ställt till med problem för somliga men inte för andra, så det verkar inte ha dykt upp någon ordentlig lösning för dem som har råkat ut för problemen. Olyckligtvis i sammanhanget är att BankID är en specifikt svensk säkerhetslösning med väldigt lågt internetionellt intresse, så det finns ingenting om någon lösning vare sig hos BankID eller hos Panda.

För tillfället verkar det inte finns någon lösning om det inte fungerar efter att du har sett till att uppdatera till den absolut senaste versionen av BankID. En del har tvingats gå tillbaka till sitt gamla antivirusprogram, men om någon annan läsare har löst problemet får ni gärna komma med tips.

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.