Spamfighter

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 8 månader sedan.
Skapare
lasseh47
Medlem

Jag får ofta erbjudande att uppgradera till Spamfighter Pro.

Hur får jag bort dessa erbjudande?

Jag kan tänka mig att det beror på en av följande två anledningar, vilken som är mest trolig kan bara du avgöra baserat på hur länge du har använt programmet och hur länge erbjudandet har dykt upp.
1. Du har installerat gratisversionen av programmet men eftersom SPAMfighter, företaget bakom programmet, givetvis hellre vill att du betalar för Pro-versionen tjatar de på dig med erbjudanden.
2. Du har installerat gratisversionen av programmet, men måhända oavsiktligt valt att testa Pro-versionen gratis när du gjorde installationen. När sedan provtiden har löpt ut, tjatar de på dig att betala för att fortsätta använda Pro-versionen. Detta är ett mycket vanligt sätt för utvecklare att försöka övertyga användare att köpa fullversionen – ”lura” dem att installera en tidsbunden testversion i stället för gratisversionen.

Vilket leder oss till din frågeställning – hur får man bort det. Det mest uppenbara är givetvis att köpa proversionen, men det har du säkert redan räknat ut. Bortsett från det alternativet är det inte lika uppenbart. Om ovanstående alternativ ett gäller kommer det troligtvis aldrig att försvinna eftersom de vill tjäna pengar på Pro-versionen och du Använder gratisversionen. Om det är alternativ två kan det möjligtvis fungera om du avinstallerar programmet, installerar det igen och läser alla installationsdialoger riktigt noga om det finns ett förkryssat alternativ att man vill testa Pro-versionen i stället för att installera gratisversionen.

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet