startmeny

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år sedan.
Skapare
radera67
Åskådare

hur får jag tillbaks min startmeny och alla appar på win 10 dom bara försvan efter en ned laddning. har kört emnisoft och raderat all oöskadeprogram.moste jag programera om win10 ? eller går det o fixa och hur?

Det kan bero på flera olika potentiella problem, vilka bland annat inkluderar att ditt användakonto har blivit defekt. Om du loggar in med ett annat användarkonto, fungerar det som det ska då? Likaså om du startar i felsäkert läge (http://windows.microsoft.com/sv-se/windows-10/start-your-pc-in-safe-mode) och loggar in på ditt konto, fungerar det då?


radera67
Åskådare

    hej.det hjälpte inte med att starta i felsäkert läge,och hur kan ett användarkonto bli defekt,vad gör man åt det i sådana fall? mvh: radera67

    Det finns flera orsaker till att en användarprofil kan bli korrupt, framför allt om man använder en dator som är uppgraderad från en tidigare version av Windows till Windows 10 (till skillnad från att man har gjort en nyinstallation av Windows 10 eller köpt en dator med operativsystemet installerat från början).

    Titta gärna på den här forumtråden där det är en person som verkar ha samma problem som dig. Microsoft-representanten kommer med flera praktiska råd om hur man kan försöka lösa problemet. http://answers.microsoft.com/sv-se/windows/forum/windows_10-start/startmenyn-fungerar-inte-i-windovs-10/9f2c0f75-1316-4add-b7c6-233377e8a2d1

     

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.