SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 6 månader sedan.
Skapare
macke76
Medlem

Ny lap top knappt ens använd med win 8, och den börjar uppdatera.. Startar datorn dagen efter och har en blue screen of death 🙁 och det står ”System_thread_exeception_not_handled” Gör en systemåterställning och den funkar. Sedan uppdaterar den igen och samma fel igen. Något skumt med att uppdaterandet misslyckas halvväggs.

Vad är det datorn har förskt uppdatera till, Windows 8.1 eller Windows 10?


macke76
Medlem

    Det är win 8 som uppdateras.

     

    Jo, men uppdateras från Windows 8 till vad – Windows 8.1 eller Windows 10?


    macke76
    Medlem

      Ja till windows 8.1

       

      Den vanligaste anledningen till att det felmeddelandet dyker upp är att det är någon eller några drivrutiner som är fel eller defekta, och därmed får systemet att krascha. För att försöka ta hand om de två vanligaste förövarna (även om det är ett skott i moörkret), testa att starta upp datorn i felsäkert läge och därefter avinstallera alla drivrutiner som har med Nvidia att göra, samt avinstallera allt som har med Avast att göra (givetvis på villkor att du har en eller bägge i datorn). Försök sedan att starta upp datorn som vanligt och se om det fungerar bättre. Om det går att starta utan problem går det att ladda hem och installera rätt drivrutiner i efterhand, eller fortsätta att uppgradera till Windows 10 om du hellre vill det.

      Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.