Virusprogram?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 2 månader sedan.
Skapare
LillaGumman66
Medlem

Hej!!!!

Mitt virusprogram tar slut om en vecka och jag undrar om det finns något som jag kan ladda ner när som är bra som ni kan tipsa om eller något annat.  Har AVG idag.

Undrar oxå om det går att få bort all reklam i google.?? Jag har kört både malmvare och adware heter det så?    

Om du vill kan du ladda hem och prova  en gratis 30 dagars testversion av Norton Security från Symantec. Det existerar ingen gratisversion av programmet utan enbart kommersiella versioner, men om du är jättenöjd med programmet efter de 30 dagarna kanske du tycker att det är värt det.
http://se.norton.com/downloads

Det beror lite på vad du menar med reklamen i Google. Om du menar det som visas på webbsidorna när du surfar så är det inget som går att plocka bort utan att använda omoraliska tillägg som olika adblockers och liknande. Om det däremot handlar om reklam som du tror härstammar från att det har installerats sabotageprogram på datorn, då är framför allt Malwarebytes’ Anti-Malware att rekommendera, gärna kompletterat med ett bra antivirusprogram (eftersom det kan finnas olika typer av installerade program som kan ligga bakom att reklamen visas).

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.