Datuminställning

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 3 månader sedan.
Skapare
sihebb
Medlem

Jag har kommit en bit med min MYTEK, men nu vägrar den fungera av säkerhetsskäl. DATUM och tid är inte rätt inställda. Borde vara lätt att göra men – hur gör man?

När det gäller att justera datum och tid ska det bara vara att gå in under Inställningar / Datum och tid för att ändra. Däremot kan du behöva avmarkera alternativet Automatisk tidszon för att kunna justera dem manuellt.

 

När du säger att den inte fungerar av säkerhetsskäl, skulle du kunna utveckla det en aning? Får du några felmeddelanden eller hur yttrar sig problemet?


sihebb
Medlem

    Denna text kommer upp: ”Säkerhetsvarning: Säkerhetscertifikat. Det här certifikatet har ett ogiltigt datum utfärdat till Google Inc.” (Sedan följer en massa siffror och bokstäver åtskilda av kolon). ”Utfärdat 2015-12-10”

    Vad är det du försöker göra när felmeddelandet dyker upp, försöker du ansluta till någon e-posttjänst med en mailklient? Den typen av felmeddelanden brukar nämligen orsakas av servern som ett program i pekdatorn försöker kommunicera med. Det behöver med andra ord inte vara något problem med pekdatorn, det är en säkerhetsfunktion som förhindrar att den kan kommunicera med servrar på internet som inte uppfyller säkerhetskraven.

    Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.