hur laddar jag ner böcker från Gutenberg till min Kobo nia?

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 vecka, 2 dagar sedan.
Skapare
user-586612
Åskådare

Hur laddar jag nr böcker från Gutenberg till min läsplatta Kobo nia?      mvh, Hasso

Jag skulle rekommendera att du använder Adobe Digital Editions för att överföra böckerna till läsplattan. Det kan vara lite småstökigt att autentisera läsplattan mot programmet men det är väl värt besväret, när det är gjort kan du även hantera kopieringsskyddade böcker vilket innebär att du kan låna e-böcker från ditt bibliotek och läsa dem på plattan.


user-586612
Åskådare

  Tack för svaret. Här är mitt problem.  Jag hade skickat in den här frågan flera gånger pga att jag fick en read-out …ditt ämne kan inte vara tomt…varje gång jag skulle skicka mailet; men tydligen så gick mailet fram ändå.  Mina kunskaper angående datorer är tämligen begränsade, vilket betyder att svaret jag fick är för komplicerat för mig att använda. Jag ber om ert förstående och hoppas att detta spörsmål kan lösas.

  Mvh, Hasso

   

  Ingen fara, jag tog mig friheten att slå ihop ditt inlägg med den ursprungliga tråden så blir det lättare att håll akoll på saker och ting i stället för att ha det i flera trådar.

  Så, löste det sig med Adobe Digital Edition?

  Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet