Mozilla Tunderbird

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 5 månader sedan.
Skapare
Krönvall
Medlem

Detta är ett dårligt program 
vad kan jag byta till ..
Det stå att denna inte har uppgraderats
Outlook , hur är den, är det gratisprogram ..

Nu vet jag varken vilken version av Thunderbird det är du använder eller vilken version av Windows du har, men vi tar saker och ting i tur och ordning.

Den senaste versionen av Thunderbord är version 45.4.0 som släpptes den 3 oktober i år. Jag vet inte om det är den du använder och tycker är dålig, eller om det är en gammal version du har som inte vill uppdateras. Om du inte använder v45.4.0, det vill säga den senaste versionen, så finns den att ladda hem här:
https://www.mozilla.org/sv-SE/thunderbird/

Det kan lätt uppstå lite språklig förvirring angående Outlook. Programmet Outlook finns inte i någon gratisversion. Däremot är webbposttjänsten Outlook.com gratis att använda.

Annars är det torftigt med bra e-postklienter. Om du använder Windows finns den inbyggda e-postappen E-post som visserligen fungerar bra men är väldigt funktionsfattig.

Det finns en e-postklient som heter Windows Live E-post i ett programpaket som heter Windows Live Essentials 2012, men supporten för det programpaketet kommer att upphöra den 10 januari 2017 är det inte att rekommendera att börja använda det programmet eftersom det ”dör” och 2,5 månader.

Du skulle kunna få lite uppslag från vårt stortest av e-postprogram, men testet är från 2012 så det har hunnit hända en hel del. (http://pctidningen.se/internet/e-post/stortest-av-e-postprogram)

Rent konkret är det så att om du vill ha kraftfulla e-postprogram handlar det nästan enbart om att hala fram plånboken för Outlook eller lära sig att tycka om Thunderbird.

Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.