MYTEK.

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 8 år, 3 månader sedan.
Skapare
sihebb
Medlem

När nätv nerken visas väljer jag mitt. Lösenordet som ska skrivas in från baksidan av routern är det WLAN Key? Jag har använt det och blir ansluten men inte korrekt. Det står ansluten bara en stund sedan kommer texten autentiseringsproblem och jag får aldrig upp att plattan hämtar IP-adressen och sedan Connected varaktigt.

Det borde stämma, men kan du tidigare ha ändrat nätverkets lösenord från standardlösenordet (något som man alltid bör göra)?

Det kan även vara så att lösenordet är korrekt men att det har valts fel krypteringsmetod. Om du logga rin på routern kan du se om den använder WEP eller WPA, och att du ser till att välja motsvarande på enheten du vill ansluta.


sihebb
Medlem

    tele2 har hjälpt mig att ansluta mytek till routern korrekt. MAn ska enligt er handbok då trycka på ”hem” och sen på en symbol för att gå ut på internet. Om jag trycker på ”hem” händer inget, trycker jag på gå vidare-symbolen kommer en vacker bild upp men utan den symbol som borde finnas för att börja surfa. En text mitt på rutan säger: Inga appar finns att hämta. M.a.o. ”svårt läge”. Tele2 hänvisar till apples support. Hur har NI gjort som läser detta. Har ni gjort på annat sätt än jag?

    Hur kommer det sig att Tele2 hänvisar till Apples support? Har du en Apple-router?


    sihebb
    Medlem

      Nej deras hänvisning är obegriplig och jag ringde aldrig apple. Lyckades klura mig ut på nätet till slut. Och skapa en helt ny g-maladress. Mitt problem just nu är hur jag ska kunna skriva in alternativa e-mailadresser. Det ska gå enligt MYTEK-handboken men jag hittar ingen space för det! Och det är mycket viktigt. Tacksam för tips

      Det går att lägga till fler konton om det är det du menar. Öppna Inställningar via ikonen med kugghjulet och rulla ned till KONTON. Klicka på +LÄGG TILL KONTO.

      Mytek använder Googles operativsystem Android i version 4.4.2.

      Vänligen
      Markus Dahlberg, redaktör

      Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.