Outlook

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 1 månad sedan.
Skapare
grefven
Åskådare

I nr 05/15 så rekommenderar ni en ny app för Outlook. Vad är det för skillnad på den och den gamla som jag har haft sedan jag köpte min Samsung? Skall jag avinstallera den gamla eller använda båda? Apputseendet är lika. Tacksam för svar!

Lars


wolvesdancin
Deltagare

    Hej Lars,

    den fråga du ställer angår ju vad som skrivits i PC-Tidningen och ska rätteligen ställas genom att du påbörjar en ny tråd i Forum-avdelningen ”Innehåll i Tidningen”. Dessutom berättar du inte var i PC-Tidningen du läst om den nya app du frågar om. 


    wolvesdancin
    Deltagare

      P.S. Jag kan bara gissa att du syftar på att PC-Tidningen i notisen på s. 10 i nr 5/2015 i all korthet berättar nyheten att Microsoft Outlook nu finns som gratisapp till mobila enheter med Android eller iOS och att denna utgåva av Outlook helt och hållet baseras på appen Acompli, inköpt av Microsoft i december 2014. Notisen innefattar ingen fördjupning i vilka fördelar som denna nya app skulle ge de ägare till mobila enheter som har Android eller iOS. Om du vill veta mer om den så sök bland sökresultaten på http://www.bing.com/search?q=acompli&form=PRGBEN&refig=89abc163c3b748228f274df50b295b99

      Inom tidningsvärlden är en notis detsamma som en mycket kort kommentar till en händelse, utan någon specifik eller detaljerad analys av i det här fallet förtjänsterna hos föremålet för notisen, nämligen Microsofts förvärv av appen Acompli. Notisen innehåller i god journalistisk anda dock ett kort tillägg med upplysningar till den oinvigde om vad Microsoft Outlook har för funktionalitet varvid redaktionen dock valt att förbigå att det under årens lopp kommit flera nya versioner.   

      Grefven, vilket operativsystem har du i telefonen? Om det är Windows Phone behöver du inte göra ett dugg, men om det är Android är det fritt fram att testa den mobila versionen av Outlook, och det är inga problem att använda både Outlook och din nuvarande e-post-app, MEN (och det är är ett viktigt men) du måste vara noga med att alla apparna kör antingen med IMAP eller någon form av Active Sync för att hämta och leverera e-post. Gör det bara det, kan du använda bägge apparna parallellt.

      Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.