problem med tangentbord

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 6 månader sedan.
Skapare
olsemenov
Medlem

 

Hej,

 

Jag är tacksam om ni svarar på min fråga.

 

Jag har Samsung Galaxy Note II. Tidigare kunde jag ha 3 språk (via Samsung tangentbord- välj inmatningsspråk) på mitt tangentbord och kunde byta dem genom att svepa över. Nu har jag endast ett språk oavsett att jag bockade 3 språk, de tre förresten finns i rubriken inmatningsspråk men jag kan komma via tangentbordet bara till ett och de andra kommer inte via tangentbordet när jag svepar över.

 

Jag ominstalerade min Android genom ”återställning till fabriksdata” 2 ggr men detta hjälper inte. Tidigare hjälpte det.

 

Kan ni hjälpa mig att ha flera språk på tangentbordet, alltså aktivera svepfunktioner?

 

Tack

 

Med vänlig hälsning Alexander

 

Enligt Samsung ska det bara vara att svepa mellanslagstangenten åt vänster eller höger för att växla inmatningsspråk. Däremot går det att växla mellan olika tangentbord, både inbyggda versioner och tredjepartsversioner. Dubbelkolla så att du använder standardtangentbordet. Sedan ör jag osäker på hur bra den funktionen fungerar i kombination med Swype-varianten att mata in text. Om du har Swype aktiverat, testa att stänga av funktionen och se om det fungerar bättre.

Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.