SPAM

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 8 månader sedan.
Skapare
mattisbacken
Deltagare

SPAM via Android. Jag får helt oönskade meddelanden på telefonen innehållande vinstvarningar om 10000 i vinst på Villys till det mest grova anspelningar om sexuella tjänster. Meddelandena kommer som aviseringar i en gråtonad ruta där följande står: Chrome . sv.blabto.com.

Man uppmanas hela tiden att trycka på knappen för att koma vidare. Vilket jag inte gjort!

Däremot har jag sökt på webbadressen som inte finns, men som Norton då varnade för. Jag har sökt på alla möjliga sätt på nätet men inte lyckats. Troligen pga så väldigt många menyer och varande amatör på området. Därför ber jag om hjälp med detta in i detalj

Det låter som att du har valt att ta emot aviseringar från någon olämplig webbplats när du har surfat med webbläsaren Chrome på telefonen. Starta Chrome på telefonen, tryck på de tre prickarna uppe till höger och välj Inställningar. Där klickar du på Aviseringar. Bläddra neråt till stycket Webbplatser. Där visas alla webbplatser där du har tillåtit respektive blockerat aviseringar. Klicka i tur och ordning på reglaget vid alla de webbplatser som är tillåtna men som du vill blocka. Om reglaget står åt höger och är färgat tillåter du aviseringar, står det åt vänster och är utgråat blockerar du dem.

Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.