Spara SMS och skriva ut WP10

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 8 månader sedan.
Skapare
tozon
Deltagare

Har febrilt letat efter något enkelt och bra sätt att spara SMS så man senare kan skriva ut. Smartast vore till One Drive så man kan läsa och skriva ut direkt från datorn.

Finns det verkligen inte ett inbyggt system för detta? Det finns ju hur mycket som helst att läsa om frågor om det, men inget enkelt sätt att få det att funka. Helst skulle man vilja ha en rubrik i undermenyn på varje SMS som frågade om man vill spara till eller skriva ut, men så långt har man visst inte tänkt.

Tacksam om ett lätt sätt att lösa det på då jag har ett par SMS som måste sparas så det går att få ner på papper.

//T

Att skriva ut SMS tror jag inte går, men om du däremot trycker (håller inne) på ett SMS dyker det upp en meny med tre alterantiv där det ena är Kopiera. Trycks på det, så kan klistra in texten i ett e-post som du skickar till dig själv och kan skriva ut från datorn. Det kommer inte att framgå att det kommer från ett SMS, men du får i alla fall texten i utskrivbart format.


tozon
Deltagare

    jo, det funkar men man får bara med en kommentar i taget och det blir bökigt med långa konversationer.

    har sett på TV att man har skrivit ut flera sidor och det ser ut precis som i telefonen.

    ett tips på nätet var att lämna in telefonen till polisen för dom verkar ju kunna fixa det. men det verkar ju lite korkat.

    har verkligen ingen produktutvecklare på telefonernas programvara kommit på att det är en nyttig funktion?

    //T

    Oavsett om någon har kommit på det eller inte så har det tydligen inte fått tillräckligt hög prioritet för att genomföras. Att ingen annan utvecklare har gjort det tror jag helt enkelt beror på att säkerheten i telefonerna inte tillåter att externa applikationer får tillgång till bland annat SMS.

    Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.