Teckensnitt iPhone meddelande

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år sedan.
Skapare
inelgo
Åskådare

Kan man ändra teckensnitt i meddelanden för iPhone (6).

Börjar bli trött på den gamla fonten.

//Arne Möllerstedt

PS.—Tack för hjälpen på min förra fråga!

DS.

 

I iOS 9.3.1 går det inte utan att experimentera med appar eller jailbreaking. Det går bara att ändra storlek på typsnittet, samt ändra så att det blir fetstil genom att gå in i Inställningar följt av Visning och ljusstyrka.


siammike
Medlem

    Jag har en laptop Samsung Galaxy Tab A model SM-T550,Har problem med att komma ut på nätet.Har användt den i Thailand Sverige efter jag kommit hem.Använde den på tågresan hem samnt använt den på flera olika ställen medan jag rest.Nu när jag sitter hemma i lägenheten och skall koppla upp mig så kommer bara error page canot open no conektion wifi,Men när jag loggar in på wifi routern så får jag full signalstyrka och visar jag är uppkoplad.Har provat vad jag kan då jag ej är så duktig på datorer,Någon som kan tänkas veta vad detta problem kan vara och hur jag löser det,Tack Siammike

    Hejsan Siammike. Du råkade visserligen skriva din fråga i en befintlig tråd om ett helt annat ämne, men vi ska se om vi inte kan lösa det ändå. 🙂

    Jag antar att du loggar in på routern med en webbläsare och att det går bra, men uppfattar jag det rätt i att du inte kommer åt en enda webbplats på internet? Har du testat att använda olika webbläsare för att se om det är något trassel med den du brukar använda? Visar dator några som helst tecken att du kommer ut på internet, till exempel att du kan ladda hem e-post eller att Windows Update fungerar? Har du möjlighet att ansluta till datorn med en nätverkssladd till routern för att se om det fungerar bättre? Har du andra enheter, till exempel en smartmobil eller liknande, som kommer ut på internet (så att det inte är routern som trasslar)?

    Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.