Blue Tooth receiver

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 5 månader sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Beställde denna genom de förmånserbjudande. Jag fick den att låta i början via AUX anslutning men sen var det stopp. Är de nån speciell inställning i ljudprogrammet som måste göras?

Vad är det för Bluetooth-reciever du avser, har du någon länk till erbjudandet eller till prylen?


clabo48
Deltagare

    Den är ju beställd genom er https://moreshop.se/produkt/blue-tooth-receiver/.

    Idag fick jag den att fungera några låtar sen la den av. Kanske man måste ha strömmen ansluten hela tiden?

    Det stämmer att den behöver ström hela tiden, plus att den givetvis även behöver ha en fungerande Bluetooth-anslutning med din telefon (eller den manick du spelar upp musik från) måste vara inom räckvidden från mottagaren.


    clabo48
    Deltagare

      Det står ingenstans att man skall ha strömkabel ansluten, Jag trodde att ett par timmars laddning skulle klara att spela några låtar. Men eftersom den fungerar en stund så måste det vara strömmen. Ser ingen annan lgisk förklating. Om den fungerar en stund kan det väl knappast vara nåt fel på anslutningen i AUX eller den BlueTooths som finns i min nya bärbara dator.

      Det troliga är att det handlar om strömmen. Eftersom den primärt är tänkt att fungera som en brygga mellan till exempel en smartmobil och en stereoanläggning ska förhoppningsivis inte strömmen vara något problem. För en mer mobil lösning går det att till exempel använda ett batteripaket med usb-anslutning.

      Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.