Bluray brännare

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år sedan.
Skapare
ManfredLutz
Medlem

Jag har en dator med Windows Vista Home Premium, 32-bitars operativsystem.

Processor: Intel Core (TM)2 Quad CPU  Q6600  2.40 GHz.

Jag har svårt att hitta en intern eller extern Bluray brännare med bra skiv – kompatibilitet som kan drivas med ovanstående utrustning. Om det finns en sådan (kanske model äldre) vore jag tacksam för svar.

Med de specifikationerna borde det inte vara några problem att hitta en Blu-raybrännare som fungerar. Vad är det som brukar trassla?

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=329#rparams=m=s267481028


ManfredLutz
Medlem

    Tack för det snabba svaret! Det som brukar trassla är att min 2.0 USB port tycks sakna den behövliga kraften. Om man letar efter systemkrav (svåra att hitta) behövs det en processor med mer än mina 2.40 GHz. Det står visserligen att de flesta bluray brännare går att använda med Vista, men hur? Vi prövade med en extern Samsung, men det funkade inte.

    Jag tror inte att det har att göra med vare sig processorn eller operativsystemet, jag tycker att det låter som att du behöver titta efter en brännare med en extern strömförsörjning. USB 2.0 kan bara leverera 500 mA vilket troligtvis inte är tillräckligt för en Blu-raybrännare.

    Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.