Canon scanner

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
Steve Davidson
Medlem

Har nyligen installerad Windows 10 som fungera bra men när jag skulle göra PDF med min Canon scanner 5200F får jag meddelande ”unable to select TWAIN source”. Jag ha installerad om scannern men det hjälpte inte. Är det nån som vet vad problemet är och hur jag lösa det.

Anledningen till att det inte fungerar som det ska är att Canon själva säger att 5200F inte är kompatibel med Windows 10, att det saknas drivrutiner för operativsystemet och deras förslag är att ”uppgradera till en nyare produkt eller ett nyare operativsystem”. De släppte för övrigt aldrig några drivrutiner till 5200F för Windows 8 heller.
Det du skulle kunna testa är att ladda hem drivrutinerna för Windows 7 (32- eller 64-bitars beroende på vilken version av Windows du använder) och undersök om de får datorn att känna igen enheten.
http://www.canon-europe.com/support/consumer_products/products/scanners/canoscan_series/canoscan_5200f.aspx?type=drivers&language=EN&os=Windows%207%20%2832-bit%29

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.