Drivrutiner till kamera HP TrueVision HD

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 6 månader sedan.
Skapare
user-326705
Åskådare

Hej,
Jag har en HP Pvilion dv7-6b76eo (9 år gammal) och kameran fungerar inte. När jag försöker öppna kameran med appen ”kamera” ( Windows 10) så får jag följande felmeddelande ””Vi hittar inte din kamera. Felkod: OxAOOF4244<NoCameraAreAttached>”. När jag öppnar enhetshanteraren så finns inte kamera där. Jag har sökt på olika ställen, men inte hittat den. Jag tror att drivrutinerna för kameran har försvunnit vid någon uppdatering, om det är så, var kan jag ladda ner nya drivrutiner till min kamera? ( PS. Jag har varit i kontakt med HP support, men dom kunde inte hjälpa mej.

Eftersom det är en så gammal dator misstänker jag att anledningen är att drivrutinen som användes blev inkompatibel med Windows 10 och plockades bort för att göra operativsystemet instabilt. Sedan har HP inte släppt några uppdaterade drivrutiner till kameran för att ordna kompatibiliteten, och att det är därför som operativsystemet inte hittar kamera – det märker helt enkelt inte att det finns en kamera där. Troligtvis kommer du att behöva investera i en extern webbkamera i stället.

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.