Formatera disken i enhet I ?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 5 månader sedan.
Skapare
henryeriksson
Medlem

Dator Dell Latitude E4310. Windows 7. 64-bitars. Meddelande på skärmen: ”Disken i enhet I behöver formateras innan den kan användas”. Svarar jag ”avbryt” fungerar datorn som vanligt. Om jag svarar ”Formatera” vad händer med alla mina filer ? Försvinner dessa ? Kommer datorn och disken inte att fungera plötsligt ? Vad skall jag göra ? Hjälp !

Nu framgår det inte riktigt vad I-enheten är för enhet, men det låter på enhetsbokstaven som att det handlar om en extern hårddisk, ett USB-minne eller något sådant.

Enkelt uttryckt – alla filer som ligger på I-enheten kommer att utplånas om du har några där. Om allt är som det ska med datorn så kan Windows säkerligen inte använda I-enheten för någonting alls, och vill därmed formatera den för att göra den användbar eftersom du idag inte bör kunna använda den till någonting alls.

Men det är som sagt om allting är som det ska vara i datorn. Innan du gör någonting, vet du har I-enheten är för något? Och kan du använda den till något?

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.