Fråga Pc-tidningen

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 dagar, 14 timmar sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej, har en hårddisk som jag gör backup på som har betäckningen E, men när jag har haft en sticka eller en annan hårddiskdocka in kopplad i usb så ställer detta till med att när jag öppnar Backupen nästa gång så funkar inte E utan den går inte att komma igång med bacupen förrän jag backat datorn. Och då vill jag ändra E i den hårddisken till Z som ligger sist för att eliminera dessa bråk med att få igång backupen. Fick upp en instruktion från Windows om hur man ändrar bokstaven på hårddisken, men det gick bra med ändringen men det gick inte att komma igång med backupen, det stod när jag ändrade bokstaven att vissa sök kunde gå förlorade vid ändring av bokstav på hårddisken, så jag ändrade tillbaka igen. Så nu är frågan hur jag skall gå till väga för att inte tappa innehållet o kommunikationen på backupen när jag vill ändra bokstav, finns det någon kombination för o ändra detta eller det gäller o göra en helt ny backup för o komma till rätta med detta MVH SOAN

Vänd upp och ner på resonemanget i stället, och ändra enhetsbokstav på de andra externa enheterna och inte på backuphårddisken.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet