hp skannar snett

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 11 månader sedan.
Skapare
Brunte
Medlem

Jag har två MFP från HP. En officejet 6110 all-in-one och en laserjet 100 color MFP M175nw. Båda beter sig underligt när jag lägger in dokument i facket för flera sidor som skall skannas. Resultatet blir sneda bilder i bägge maskinerna. Så har det inte varit från början. Jag tror att jag har fått fel drivrutiner. Kan någon förklara hur jag kan få korrekta drivrutiner så det skannade resultatet blir ‘raka’ bilder. Nu lutar de ca 5 grader.

Jag vet inte vad som låter minst besynnerligt – att drivrutinerna skulle ha något med saken att göra, eller att två stycken skanners fysiskt skulle dra pappren lika snett och åt samma håll.

För att gå vidare på drivrutinsspåret, det enda du kan testa att göra (till att börja med) är att avinstallera alla drivrutiner som har med HP-produkterna att göra, och då inte bara för skannern utan skrivare och allt, för att sedan surfa till hp.se, ladda hem de senaste versionerna av program och drivrutiner för att börja om från noll med HP-installationerna.

 

Du kan även testa att följa HP:s instruktioner om vad man behöver göra när skrivaren drar papper snett, principen är densamma när det handlar om att skanna papper, till exempel för hur du resettar maskinen.

http://support.hp.com/se-sv/document/c01728503

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.