HP skrivare

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 6 månader sedan.
Skapare
Molde
Medlem

Skrivaren säger sig vara pausad och det går inte skriva ut från min stationära dator. Dock går det bra från den bärbara. Vad är det som hänt? Den kan väl inte pausa sig själv utan vidare. Mera information om problemet. Bägge datorerna är trådlöst anslutna till skrivaren. Jag har kollat skrivarens drivrutiner och det är Ok.

Jag har aldrig upplevt det här fenomenet tidigare och hittar inte något i menyerna som kan förklara vad som skett. Skrivaren är en HP ENVY 5532 inkopplad i ett hemnätverk. Fenomenet uppstod efter att jag av misstag skulle göra en utskrift på en sida från Speecy på den bärbara. Den spottade ur sig ett stort antal sidor och jag fick inte stopp på den förrän jag kom på att gå in på bärbara och stoppa utskrift via kontrollpanelen. Kan det vara här jag gjorde något som jag inte ser?

Det konstiga är att jag fortfarande kan skriva ut som vanligt från den bärbara, men inte den stationära. Glömde säga att bägge datorerna använder Win 10.

Jag har själv hittat ”bocken” som av någon anledning jag inte vet, var ikryssad. Med hjälp av utforskaren och anslutna enheter-skrivare.

Hur har du anslutit datorerna till skrivaren? Vilka operativsystem anänder datorerna? Har det fungerat tidigare eller har det slutat fungera nyligen, och gjorde du i så fall något speciellt när problemet började uppträda (uppdaterade drivrutiner eller operativsystem, bytte någon hårdvara et cetera)?

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.