Modem ADSL Router

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 11 månader sedan.
Skapare
c. georg
Deltagare

Jag har Zyxel modem P-660 H-D1, min fråga: om jag ska vlja router t.ex. D-Link DSL 2750 är den kompatibel? Är det skilnad på räckvidd med sådan anslutning mot ett ADSL modem med router.

Det får bli ett tvådelat svar.

Nu vet jag inte exakt vilken modell av P-660 du har, men om jag jämför med P-660H-D1 skulle jag säga att D-Links både skulle erbjuda bättre räckvidd och prestanda, helt enkelt eftersom det är en modernare enhet. I det avseendet tror jag att du skulle tjäna på att byta upp dig.

 

Däremot vågar jag inte svara på kompatibiliteten eftersom det är avhängt på din internetleverantör, jag rekommenderar att du tar kontakt med dem för att få ett korrekt svar på den frågan. Det kan även vara så att D-Linken är kompatibel med din internetleverantör men att det inte är en enhetet som de lämnar support för om din uppkoppling någon gång skulle trassla

Det är möjligt att din internetleverantör har möjlighet att byta ut din befintliga Zyxel mot något modernare och som de dessutom kan lämna ordentlig support för.

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.