Nytt mikro-ATX mobo AM3+

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 8 månader sedan.
Skapare
wolvesdancin
Deltagare

Vilket är det ‘modernaste’ mikro-ATX mobo med socket AM3+ som finns att köpa till hyggligt pris i Skandinavien eller inom EU? Det får kosta max 900 SEK.

I princip omöjligt att svara på, främst för att moderkorten kan ha väldigt olika specifikationer och det bara är du som vet vad du vill att moderkortet ska klara av, vilken minnestyp det ska hantera, hur många portar (och vilka portar) det ska ha, och så vidare. En bra utgångspunkt kan vara att besöka exempelvis http://www.prisjakt.nu och deras avdelning för moderkort (http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=1320). Där kan du fylla i prisintervall, minnestyper och en mängd andra parametrar. Det är ingen patentlösning för att hitta det bästa, även om betygen kan ge en bra fingervisning, men det ger iaf en grovgallring så att du kanske hittar fyra-fem moderkort som är tillräckligt intressanta att kolla upp.

När du sedan vet exakt vilket eller vilka moderkort som är riktigt intressanta, då kan du börja jaga priser.

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.