Problem med skrivare

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 4 månader sedan.
Skapare
user-380261
Åskådare

Det är omöjligt att skriva  ut från datorn trots att står att skrivaren är okej, det går att skriva ut från telefonen och surfplatta men inte från datorn det står att enheten fungerar perfekt men skriver inte ut, har laddat in allt som går från HP. Skrivaren är en HP m15w och datorn har windows 10 och är uppdaterad

Gäller det alla program på datorn?

Vad händer om du går till skrivare i Windows inställningar och provat att skriva ut en testsida?


user-380261
Åskådare

    Inget händer, det står att testsida har skrivits  ut och att det är ett dokument  i kö men inget skrivs ut

    Hur är skrivaren installerad – lokalt i datorn med USB-sladd eller med nätverk, och i så fall med WiFi eller nätverkssladd?

    Har du kollat så att du har appen HP Smart installerad på datorn, och vad säger den om du försöker diagnostisera skrivaren?


    user-380261
    Åskådare

      Skrivaren är installerad både med usb och med wi-fi appen HP smart hittar skrivaren och allt är okej enligt appen, ”HP doktorn” skriver också att allt är okej men ingen testsida skrivs ut😠

       

      Som ett experiment, testa att dra ut USB-sladden och enbart använda WiFi för att skriva ut från datorn.


      user-380261
      Åskådare

        Jag har nog snart provat allt, både med enbart usb eller wi-fi, ominstallerat flera gånger jag får nog inse att det inte går att använda HP skrivare till datorn , jag har haft en annan skrivare innan som fungerade

        Men det är en HP dator jag har så nog borde det fungera, tänkte om det kan vara rautern som bråkar men då borde väl det inte att gå att skriva ut från telefonen.

        Har du testat att gå till Inställningar / Uppdatering och säkerhet / Felsök, klickat på Ytterligare felsökare, och provat att göra en felsökning för skrivare?

        Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.