Reklamrutor i tid och otid

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 1 månad sedan.
Skapare
jens5491
Medlem

Jag har med hlälp av personal från TV4 Play fått installerat Mozilla Firefox (via fjärrstyrning.) för att kunna komma in och använda TV4 Play Premium.

Nu dyker det upp reklamrutor mest hela tiden oavsett var jag befinner mig i datorn.

Hur gör jag för att slippa dessa reklamrutor?


wolvesdancin
Deltagare

    Eftersom du med hlälp av personal från TV4 Play fått installerat Mozilla Firefox (via fjärrstyrning) för att kunna komma in och använda TV4 Play Premium så har du har ett avtal med TV4 Play. Det behöver inte vara ett avtal vars villkor är uttryckligt angivna som bindande för din del, utan de kan vara (på juristspråk) konkludent bindande. Det mest elementära av det konkludenta inslaget i avtalsrätten är att ”den som tiger den samtycker”. Hur som helst skulle jag säja så här, att efterom du tydligen anser att du inte gått med på de reklamrutor du ondgör dig över, ska du hos TV4 Play göra gällande att det är fel i den tjänst TV4 Play Premium som du beställt av dem. Om du beställt tjänsten över Internet och det ännu inte hunnit gå 14 dygn sedan den började levereras kan du med hävdande av din ångerrätt ångra avtalet.  


    wolvesdancin
    Deltagare

      P.S. Naturligtvis kan det förhålla sig så att TV4 Play inte har inflytande över hur installationen på din dator av Mozilla Firefox medger att reklamen ”nästlar sig in” på din dator. Det finns mängder av program som dig ovetande och mot din vilja bereder sig åtkomst till din dator. 

      Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.