USB-minne hittas inte

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 6 månader sedan.
Skapare
Programwille
Medlem

Re: PC-tidningen 16/2015 sid78

Kan inte följa givna direktiv, min kontrollpanel (Windows10) verkar inte ge något sådant alternativ (Öppna kontrollpanelen, välj program och ändra standardinställningarna ….). –  Ett par externa hårddiskar hittas inte pch går följdaktligen inte längre att öppna.

I Windows 10 är det enklaste att söka efter och starta Standardprogram, och i den fönstret klicka på Ändra inställningar för Spela upp automatiskt. Längst ner till vänster i det fönstret finns alternativet Återställ alla standardvärden.


Programwille
Medlem

    Efter rådet ovan får jag meddelandet: F:inte tillgänlig – åtkomst nekad.

    Kan en extern hårddisk gå sönder bara sådär, utan något ‘yttree’ våld eller så?

    Det kan den göra, hårddiskar i alla dess former är förbrukningsartiklar. De brukar visserligen kunna köras i tusentals timmar (även om mitt bottenrekord är tre dagar), men för eller senare krashar de och kan bara lämnas till återvinningen.

    Har du testat hårddisken i en annan dator, att antuta den i en annan USB-port på datorn, och om det är möjligt byta USB-sladd?

    Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.