Utskrifts- och återställningsproblem gällande datorn.

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 vecka, 6 dagar sedan.
Skapare
nilsmatti606307
Åskådare

Jag har råkat ut för något med datorn för några veckor sen. Återställning av datorn kan jag inte göra då den möjligheten försvann. Jag kan inte heller skriva ut från datorn. När jag trycker på ”Skriv ut” rasslar detlite från skrivaren -en DeskJet 2600 men även en ny DeskJet 2700. Sen är det tyst. Jag har testat att skriva ut med mobilen och det fungerar. Har installerat HP smart på både dator och mobil. Vad kan jag göra?  Och en viktig fråga: Kommer uppgraderingen från Windows 10 till Windows 11 rätta till problemen?

Nils M.

Har du tittat hos HP om det finns nyare drivrutiner till skrivarna än de du använder?

”Och en viktig fråga: Kommer uppgraderingen från Windows 10 till Windows 11 rätta till problemen?” Det är fullständigt omöjligt att svara på förrän tidigast när Windows 11 är släppt.


nilsmatti606307
Åskådare

    Det visade sig att troligen har ccleaner raderat en del viktiga delar av windows. Efter en ominstallation av windows fick jag igång skrivaren med god hjälp av Hp-support

    Skönt att det löste sig.

    Ämnet ’Utskrifts- och återställningsproblem gällande datorn.’ är stängt för nya svar.