Aktivitetsfältet

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år sedan.
Skapare
ytterligare
Åskådare

Hej. När jag vänsterklickar på tex Windowsikonen längst ner till vänster eller Sökfunktionen händer inget numera. Förut kom ju funktionen upp klar att använda på ett behändigt sätt. Det har blivit liksom låst. Jag har Windows 10. Högerklick fungerar på ikonerna dock. Hoppas ni förstår vad jag menar. mvh Holger O

Som jag tolkar det händer ingenting när du vänsterklickar på Start-knappen men att det fortfarande går att högerklicka på den, stämmer det?


ytterligare
Åskådare

    Ja det stämmer. Även på Sök (förstoringsglaset) är det så.

    Se först till att alla tillgängliga uppdateringar till Windows är installerade. Testa sedan att skapa ett nytt användarkonto för att se om det är samma problem där.

    Det här problemet kan nämligen beropå en rad olika saker, där det allvarligaste är att användarkontot kan vara skadat. Den här tråden på Microsofts forum http://answers.microsoft.com/sv-se/windows/forum/windows_10-start/windows-10-startknappen-fungerar-inte/2790663e-925f-470f-bd35-5ba295153a4a tar upp olika sätt som kan lösa problemet, men om inget av dem hjälper skulle jag råda dig att ta kontakt med Microsofts kundtjänst som har större chans att hjälpa dig.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.