ASK toolbar

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 10 månader sedan.
Skapare
lnux
Medlem

Hur raderar man ASK från windows 8 ? 

Det första du behöver göra är att använda Avinstallera program (som du kommer till antingen via Kontrollpanelen eller genom att söka efter det eftersom du har Windows 8), och undersöka om det finns ett program som heter någonting med Ask.com bland de installade programmen. Om det gör det, avinstallera det. Titta samtidigt om det finns några andra program som innehåller namnet Ask.com och som du inte känner till, de kan också behöva avinstalleras.

När det är gjort kan du behöva plocka bort eventuella ändringar som programmet gjort i din webbläsare. Enkelt uttryckt behöver du kontrollera så att webbläsaren inte använder Ask.com som startsida, radera tillägg som programmet har lagt till i webbläsaren, och plocka bort den från webbläsarens sökmotorer. Om du vill ha extra instruktioner för hur du gör det i respektive webbläsare är det bara att berätta vilken webbläsare du använder så fixar vi det.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.