Åtgärdscenter – Vad har man det till?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 8 månader sedan.
Skapare
vernerulrik
Deltagare

Nu har jag haft Windows 10 i 8 månader och måste säga att det är det bästa Windows hittills. Jag har haft allesammans från början.

Men det finns en del i systemet som jag aldrig använder mig av och som mest är till för att irritera sig på. Det handlar då om Åtgärdscenter. Vad är detta bra för? Jag har frågat tre andra Windows 10-användare och de säger samma sak. Ibland är Windows bara så överarbetat att hälften kunde räcka. Man kommer fram till samma punkter på mängder av olika sätt, så jag har väl helt enkelt vant mig vid att göra allting utan ett Åtgärdscenter. Men det skulle vara roligt att höra om fler tycker som jag.

Jag tror att det ligger mycket i det du säger att man har lärt sig att göra på ett sätt, sedan fortsätter man att göra på det sättet även om det kompletteras med andra (och kanske även enklare) sätt. Åtgärdscentret är egentligen bara två saker – det visar de senaste sakerna som har hänt (mottagna e-post, tillagda bilder, meddelanden från Facebook et cetera) och det är en genväg till de vanligaste inställningarna som man vill ha snabb tillgång till. Mer än så är det egentligen inte.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.