Avinstallera " Avast Helper Tool"

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 11 månader sedan.
Skapare
faster80
Åskådare

Hej,

Tidningen rekommenderar Bitdefender som Antivirus program. Jag försöker då avinstallera tidigare Antivirus program vilket var Avast Free Antivirus.  Men blir tydligen inte av med Avast Helper Tool vilket jag blir påmind om när jag försöker installera Bitdefender. Nån som vet hur man blir av med Avast Helper Tool ?

Mvh

Jonas


faster80
Åskådare

    Är det någon som vet?

    Jonas

    Avast är ganska udda i det avseendet att det kan vara så klurigt att få bort allt att Avast själva har behövt ta fram ett verktyg för att avinstallera sina egna program. Programmet heter Avastclear och du hittar den senaste versionen på deras hemsida.


    faster80
    Åskådare

      Har provat det programmet. Tyvärr är filen ovan kvar ändå…det är under installation av Bitdefender som jag uppmanas starta om för att ”Avastfilen” skall försvinna…men det hjäpte inte…

      Har du testat ett avinstallationsprogram som exempelvis Revo Uninstaller? Det kan eventuellt även finnas fler Avastprogram ligger kvar, så om du hittar fler skulle jag rekommendera att du avinstallerar alla.

      Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.