Datorn går inte att stänga på vanligt vis

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 6 månader sedan.
Skapare
sorry3
Deltagare

Jag vet inte riktigt om detta är rätt forum.  Det är så att datorn går inte att stänga den på vanligt vis utan måste stänga den på knappen.

Var och kollade på loggar och fick fram detta. Men vet inte om det har något med detta att göra.

Task Scheduling error

SettingSyncHost 6836, 6136

Vore tacksam om någon kan hjälpa mig .

 

För att ha en möjlighet att göra det får du gärna berätta bland annat vilken datornmodell det är (tillverkare och gärna också specifik modell) och vilket operativsystem du använder.


sorry3
Deltagare

    Tack för ditt svar.

    Här kommer lite mer info.

    Produktnamn: HP Pavilion 17 Notebook PC

    Windows 10 Home 64 bitar 

    Det är en hp dator.

    Räcker det eller vill du ha fler uppgifter ?

    //Britt Inger 

    Det där är ett problem som har dykt upp på en del HP-datorer med Windows 10, men det brukar gå att ordna efter uppdateringar – det gäller bara att hitta den eller de uppdateringar som löser knuten så att säga. Det kan även behövas uppdateringar av datorn BIOS som kan beskrivas som datorns innersta hjärna.

    Börja med att gå till nedanstående adress och installera alla uppdateringar som finns. Var extra noga med att se till att Intel Management Engine Interface (MEI) är den senaste versionen och fortsätt sedan att installera de nyare versioner som finns.

    http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-002&h_lang=sv&h_cc=se&h_product=5375408&h_page=hpcom&h_client=S-A-R163-1&cc=se&lang=sv

    Du bör även testa om du behöver köra den här buggfixen från Microsoft för att visa alla uppdateringar i Windows Update: http://download.microsoft.com/download/F/2/2/F22D5FDB-59CD-4275-8C95-1BE17BF70B21/wushowhide.diagcab
    Sedan kör du Windows Update och fortsätter att installera uppdateringar tills det inte finns några kvar.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.