Datorskärmbild på TVn.

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 6 månader sedan.
Skapare
bertilcarlman
Medlem

I mer än två år har jag visat bilder från datorn via HDMI på TVn. Nu blir det först bara svart på TVn (fast musen syns ibland). När jag loggat in syns skrivbordsbilden från Microsoft med menyraden nertill, fast den ligger på vänster sida på min dator. Muspekaren syns och det går att klicka på t.ex. edge på TVn. Men edge öppnas sedan bara på min datorskärn. Inget jag gör mer på datorn syns på TVn. Jag har provat alla HDMI-portar på TVn (på datorn finns bara en HDMI ut) och jag har prövat en annan kabel. Jag tror att problemet uppstod när jag gjorde den senaste stora uppdateringen av Windows 10. När jag kollar på inställningar på datorn så får jag veta att min SonyTV-inkoppling är OK. Digitalboxens HDMI-anslutning till TVn fungerar som den skall.

mvh

Bertil Carlman

Om du högerklickar på en tom plats på skrivbordet och väljer Bildskärmsinställningar, syns TV:n där som en extra skärm? Vad har du för inställningar för alternativet Flera bildskärmar? Och om du klickar på Avacerade skärminställningar, är upplösningen på TV:n korrekt?

Det kan även vara så att TV:n behöver (nya) drivrutiner, Sony kanske har gjort det tillängligt på sin webbplats.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.