Delat: Organisera bilder

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 9 månader sedan.
Skapare user-357884
user-357884
Åskådare

Organisera bildfiler, Jag har en fråga mina bildfiler är delade alla mina enheter C,D,G. Hur jag skall göra att filerna hamnar samma enhet D eller G ? Nu måste jag leta filerna över hela datorn, jag har tappat översikt var filerna hamnar. Det verkar vara jätte job att flytta filerna samma enhet.

Det kommer att krävas en hel del jobb att organisera bilderna, men jag skulle rekommendera att du tar dig den tiden att göra ett noggrant arbete för att göra allting enklare i framtiden.

Börja med att öppna Utforskaren och klicka på Den här datorn. Där högerklickar du på mappen Bilder, väljer Egenskaper och gör in under fliken Plats. Där ser du var systemet vill spara bilderna som standard. Det är dit alla bilder ska flyttas (och då menar jag flyttas, inte kopieras).

Om vi sedan tittar på din lista är sju av de åtta sista genvägar som kan raderas, och den åttonde (den som bilder.atg[1].xml kan du också radera. Sedan är det ”bara” att gå till de övriga platserna i listan för att flytta och samtidigt organisera bilderna på adressen som Windows tycker är standardplatsen. Om du vill kan du dessutom använda programmet FreeCommander som finns i Fördelszonen så kan det bli enklare att kopiera mellan olika fönster.

Sedan kan det dyka upp nya mappar, exempelvis om program automatiskt tankar över bilder från en kamera eller telefon, då kan man behöva ändra adressen dit där programmet sparar bilderna i efterhand.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.