Dölj Recoverty

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 10 år, 1 månad sedan.
Skapare
Aron79
Medlem

Hur döljer man en Recoverty.i  Diskhanteraren

Det går inte att dölja partitioner i Diskhantering. Programmet är avsett för att visa alla lagringsenheter och partitioner som är anslutna till datorn. Enda sättet att göra det är att flytta hela innehållet från Recovery till en extern hårddisk som du sedan kopplar loss från datorn. För att sedan få bort Recovery måste den raderas.

Partitionen kan dock döljas i Windows, så att den inte visas bland alla enheter. Om du vill dölja Recovery i Windows kan du ta bort enhetsbeteckningen för den genom att högerklicka på den och välja Ändra enhetsbeteckning och sökvägar… Klicka på Ta bort. Upprepa proceduren, men välj Lägg till om du vill kunna komma åt partitionen igen.

OBS! Det är inte lämpligt att mixtra med en Recoverypartition eftersom den är en väsentlig del för att återställa datorn i fungerande skick om någonting går fel. Det vi skriver här är råd om vad som är möjligt. Du är den enda som har ansvar för vad du gör med din dator.

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.