Drivrutiner för Windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Väktare 8 år, 4 månader sedan.
Skapare
Väktare
Deltagare

Toshiba har meddelat mig att man inte har tagit fram drivrutiner för min tre år gamla dator (R830) och inte heller vet om och i så fall när det sker. Vad händer/kan hända om jag trots allt försöker installera Windows 10?

Det beror helt och hållet på vad det handlar om för drivrutiner. I den bästa av världar hände rinte ett dugg eftersom befintliga drivrutiner och Microsofts egna standarddrivrutiner tar hand om allting.

Man kan dock inte bortse från att om det handlar om systemkritiska drivrutiner kan vad som helst hända och datorn i värsta fall bli obrukbar.

När jag däremot surfar till Toshibas webbplats för en dator som heter Portege R830 visar den en mängd drivrutiner och program som visserligen är ganska gamla (i datorsammanhang) men där Toshiba själva har skrivit att de ska fungera med Windows 10.
http://www.driverscape.com/manufacturers/toshiba/laptops-desktops/portege-r830/2053

Om det stämmer verkar det som att det borde gå bra att uppdatera din dator, men jag våger verkligen inte garantera något med tanke på vad de har svarat dig.


Väktare
Deltagare

    Tack för svar.

    Jag klonade för säkerhets skull datorminnet (SSD) först och körde därefter in Windows 10 och allt tycks hitiontills fungera.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.