DVD drive i ovanlig installation

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 5 månader sedan.
Skapare
wolvesdancin
Deltagare

Flitig datoranvändare sedan 1980-talet blir jag konsternerad av det oväntade jag ser av min DVD-brännares installation i min dator med Windows 7 nyinstallerat i augusti. Först försökte jag förgäves köra PC-tidningens CD-skiva till nr 18-2014 för att installera Music Studio. Jag försökte gå metodiskt till väga genom att starta om datorn med skivan redan liggande i DVD-brännaren/läsaren. Men den dyker inte upp förrän jag vänsterklickar på symbolen för Min Dator. Och då dyker den upp med PC-tidningens logo. Men det står att brännaren tillhör ”Devices with Removable Storage (1)”. Efter mycket klickande på symbolen för brännaren så kan jag öppna skivan och se dess innehåll. Där finns två ikoner för auto-start. Det händer inget när jag klickar på den rätta ikonen. I ”Computer Management” dyker brännaren upp överst som 2014_CDSE_18 (E:) som Healthy Primary Partition (Simple Basic CDFS). Brännaren är ansluten till moderkortet i datorbutik i förmodat professionellt utförande. Är något fel i BIOS-setupen?

Sedan jag lämnat rum åt lite eftertanke är det kanske inget fel på DVD-brännaren eller dess installation. Antingen hanterar jag CD-skivan eller brännaren fel. Men vad är då fel? 

Jag antar att du har testat att köra denna?

http://support2.microsoft.com/mats/cd_dvd_drive_problems/sv

 


wolvesdancin
Deltagare

    Tack den Fixit-korrigeringen rättade till ett fel. Men jag får alltfler besked om Felaktigt certifikat – vilket till att börja med även hindrade mig från att ladda ner malwarebytes antimalware – jag fick ett rött snedstreck över https-delen av adressen. Nu inträffar följande. När jag för att få ett gratis fullversionsnummer till Ashamposs Music Studio 4, klickar på den blå tangenten i vilket det står ”Skaffa ett gratis fullversionsnummer nu” och har fått upp den nya sida där jag fyller i min e-post-adress, så händer följande när jag fyllt i adressen och klickar på den blå tangenten ”Begär full testversionsnyckel” att jag åter får besked om certifikatfel. Jag har försökt köra i felsäkert läge utan bättre resultat.   

    Ofta beror certifikatfel på att något är fel på webbplatsen du tänker besöka, men det har också att göra med vilken form av certifikatfel det handlar om. Microsoft har gott om information här: http://windows.microsoft.com/sv-se/windows/certificate-errors#1TC=windows-7. Just certifikatfel behöver inte nödvändigtvis har med din dator att göra.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.