eget skrivbord

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
user-585808
Åskådare

Jag och min sambo delar dator och vi vill inte dela skrivbord. Jag vill ha mina programappar för mig själv och min sambo sina. Hur separerar man skrivborden så att mina programappar inte kommer upp sambos skrivbordet?

Har försökt leta svar i det stora arkiven på nätet.

Har Win 10 ver. 21H1

Det enda sättet är att göra något som passar in på den beskrivningen är att skapa två användarkonton på datorn så att ni får varsitt.


user-585808
Åskådare

    Det glömde jag att skriva är att vi har egna konton på datorn. De program jag installera kommer även upp på sambons skrivbord. Hur kommer jag runt det?

    Det är upp till programutvecklarna när de gör installationsprogrammen, somliga erbjuder alternativet att välja om man vill installera enbart för den aktuella användaren eller för alla användare på datorn. Om det alternativet inte erbjuds är det ändå enkelt att lösa, om du installerar ett program som frugan inte vill han behöver hon bara kasta ikonen som hon har på sitt skrivbord, det kommer inte att påverka själva installationen eller hur du kan använda programmet.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.