Fästa favoritlsta

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  [email protected] 7 år, 9 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

Hej !

Jag tänker gå över till windows 10. Jag funderar över om det fortfarande går att fästa en favoritlista på skärmen och om det är någon skillnad på om man använder Explorer eller Edge som webbläsare.

”Undrande”

När det gäller att fästa listan med favoriter så är det tydligaste svaret ja och nej. Det är dessutom lika udda som det låter, när du startar Edge Behölver du bara klicka på ikonen uppe till höger som heter Hubben som bland annat innehåller en flik med dina favoriter (plus en flik för nedladdningar och så vidare). Längst upp till höger finns en ikon som ser ut som ett häftstift – klicka på den och hubbfönstret kommer att fästas på höger sida av webbläsaren. Däremot kommer det bara att finnas där medan du har Edge öppen. Om du stänger alla Edge-fönster och startar programmet igen måste du öppna och fästa hubben igen.

 

Det är en väldigt skillnad på att använda IE11 och Edge, däremot är handlar det om tycker och smak vilken man tycker mest om. Det pågår ständiga debatter om vilken webbläsare som är bäst. Edge brukar ofta vinna tester som handlar om hastighet och säkerhet, men det är samtidigt en webbläsare som kan kännas väldigt funktionsmässigt begränsad om man jämför med de mer klassiska webbläsarna. I början av augusti ska det dock komma en stor uppdatering till Windows 10 som bland annat ska bygga ut Edge med stöd för tillägg och en massa annat, så det återstår att se hur mycket den kommer i kapp andra webbläsare när det handlar om funktioner.

Enkelt uttryckt är det skillnad på Edge och IE11, om den nya webbläsaren faller dig i smaken kan jag däremot inte svara på.


[email protected]
Åskådare

    Hej !

    Tack för svaret

    ”undrande”

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.